Kaymakamdan Ermiş iş kazası mağduru Yalçınkaya'yı ziyaret etti

Kaymakam Ermiş Elektrik çarpmasında bir kolu ve bacağını kaybeden Yalçınkaya`yı ziyaret etti.

Yaşam 25.04.2014 09:26:54 0
Kaymakamdan Ermiş iş kazası mağduru Yalçınkaya

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, altı yıl önce elektrik çarpması sonucu bir kolunu ve bir bacağını kaybeden Hasan Yalçınkaya adlı engelliyi evinde ziyaret etti. Yalçınkaya protez kol ve bacak talebinde bulundu.

2008 yılında Kaya Yapım Gurubu A.Ş adlı özel sektör şirketinde elektrikçi olarak çalışan ve iş mesaisinde elektrik akımına kapılan Yalçınkaya 3 ay süresince hastanede tedavi altında kaldı. Ancak yapılan tedavilerde Yalçınkaya’nın bir kolunu ve bir bacağını kaybetmesine engel olunamadı.

Kızıltepe Kaymakamı Ermiş, ilçeye bağlı Sancarlı Mahallesine giderek Hasan Yalçınkaya’yı evinde ziyaret ederek durumu hakkında bilgi alarak sorununu dinledi. Ziyarette Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Kızıltepe İlçe Müftüsü Mustafa Ali Işık ve Belediye meclisi üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretin ardından Kaymakam Ermiş “Hasan beye şifa diliyorum. Kendisini ziyarette bulunduk. imkanlar dahilinde maddi manevi destekte bulunacağız.” Açıklamasında bulunurken iş kazasına maruz kalan Hasan Yalçınkaya ise “Kaymakam beye teşekkür ederim bizi ziyaret etti. Çalışırken elektrik çarptı bir kolumu ve bir bacağımı kaybettim. Yine de Allah’a çok şükürler olsun diğer kol ve bacağımı da kaybedebilirdim benim isteğim protez kol ve bacaktır. “ şeklinde konuştu.